Nemt, sikkert og klogt

Den sikreste måde at købe og sælge bil på.

Alle biler hos Carswifter er nysynede og du får landsdækkende reklamationsret, FDM Brugtbiltest, garanti for at bilen er gældfri og Danmarks sikreste betalingsform.

Samarbejdspartnere:

AutoBranchen-Danmark-logo-farve
FDM_brugtbiltest_cmyk
Santander

Fuld
reklamationsret

Du er selvfølgelig dækket af købelovens reklamationsret i 24 måneder. Vi er også medlem af Autobranchen Danmark.

Landsdækkende reklamationsret

Vi har ikke egne værksteder, skulle der opstå fejl eller nedbrud, så finder vi et nær dig. Du er altså ikke bundet til ét værksted.

Alle biler testes hos FDM

Alle biler Carswifter sælger, er testet hos FDM. Det er din garanti for et ærligt og trygt bilkøb.

Branchens sikreste betalingsform

Du indsætter købesummen på en deponeringskonto hos Spar Nord - ligesom ved en ejendomshandel. Det betyder at hverken Carswifter eller sælger kan røre dine penge før bilen er ejerskiftet til dig.

Ingen bekymringer.
Alle biler bliver testet hos FDM

Hos Carswifter tror vi på transparens. Derfor vil vi hellere give vores kunder et ærligt billede af de biler, der sælges gennem os, end en hurtig klargøring.

Alle biler, der sælges gennem Carswifter har været igennem en grundig test hos FDM. Fejl og mangler er ikke skjult af en hurtig “klargøring”

battery

Elektricitet

suspension

Affjedring

Gear

Gearkasse

Atom-Icon-Car-Battery

Motorfunktion

Temp

Olie

clipboard

+145 punkter

Det siger vores kunder om os

Hos Carswifter samler vi på tilfredse og glade kunder. Som det fremgår af vores anmeldelser på Trustpilot er vi godt på vej. Når en handel er afsluttet, opfordrer vi vores kunder til at give deres mening til kende på Trustpilot. Nedenfor kan du læse om vores kunders oplevelse.

Nyeste biler

[bdt_featuredvehicles]

Ofte stillede spørgsmål

Den annoncerede pris på bilen dækker alt – herunder omregistrering.

Alle brugte biler har fejl. Gennemsnitligt finder FDM seks fejl på biler, der gennemgår en Brugtbiltest. Hos Carswifter tror vi på gennemskuelighed. Derfor vil vi hellere give vores kunder et ærligt billede af de biler, der sælges gennem os, end en hurtig klargøring. Har du spørgsmål til en test er du mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi meget gerne uddybe de fejl som måtte fremgå af rapporten, og indhente et konkret tilbud på, at få dem udbedret. Send en mail til info@carswifter.dk

Købelovens reklamationsret dækker i 24 måneder.

Ja vi kan hjælpe dig med at få finansieret dit bilkøb. Kontakt os for et konkret tilbud. Du kan også læse mere her: Finansiering

Du indbetaler den aftalte købesum på spærret deponeringskonto i Spar Nord Bank. Præcis som ved en bolighandel. Du kan læse mere her: Sikker betaling

Scroll to Top

Book en fremvisning

Udfyld formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.