Hvorfor Carswifter?

Hvorfor bliver en bil 15-30% mere værd af at stå i en stor glasbygning med 100 andre biler? Ifølge Dansk Brancheanalyse udgør 60% af omkostningerne hos en gennemsnitlig bilforhandler udgifter til lager og bygninger.

 

Vi har ikke udgifter til hverken lager eller store bygninger. Derfor kan vi både sætte vores biler til en relativt lav pris og samtidig give dig flere penge for din bil, når du skal sælge. Og både køber og sælger er naturligvis dækket af købelovens reklamationsret – fuldstændig som hos enhver anden bilforhandler.

Carswifter er omtalt i medier som bl.a.
AutoAwards_2019_ÅRETSNYHED_NOMINERET

Carswifter - Det er nemt, sikkert og klogt.

Den kloge måde at handle bil på

For få år siden var vi i gennemsnit ude og se på mere end 10 biler før køb. I dag foregår det meste af beslutningsprocessen på nettet, og vi er kun ude og se på 1,6 biler før køb. Derfor har Carswifter ikke store, omkostningstunge bilhuse med mange biler på lager, som gør handlen dyrere for både køber og sælger.

Den sikre måde at handle bil på

Når du handler gennem Carswifter, er du dækket af købeloven. Det betyder, at du er ansvarsfri som sælger og har fuld reklamationsret, som køber.

Den nemme måde, at handle bil på

Carswifter tager sig af stort set hele salgsprocessen, når du skal sælge. Og når du skal købe, behøver du ikke medbringe en mekaniker, for alle vores biler har en FDM Brugtbilattest.

Scroll to Top

Book en fremvisning

Udfyld formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.