Få en gratis bilvurdering her

Vi kan give dig 10-25.000 kr. mere for din bil!
Udfyld formularen og få en gratis vurdering af hvad din bil kan sælges for inden for 24 timer.

Registreringsnummer
Kilometerstand*
Udstyrsvariant
Dine kontaktinformationer  
Navn
Email
Telefonnummer
Kommentarer vedr. din bil
Tilbage

Sådan foregår vurderingen af din bil

For at kunne give dig en præcis vurdering, skal vi bruge bilens registreringsnummer og antal kørte kilometer. Vores vurdering foregår manuelt, det betyder at vi tjekker hvad der er af tilsvarende biler på markedet, kigger på salgshistorik og nuværende liggetider. Dette betyder også, at du ikke modtager en vurdering af din bil med det samme, men vi bestræber os på at vurdere alle biler inden for 24 timer.

 

Vi har valgt ikke at basere vores vurdering på en robot-udregning, da vi endnu ikke har fundet en løsning, der kan levere en ligeså præcis vurdering som en manuel vurdering. Næsten alle robotter tager udgangspunkt i en gennemsnitsbetragtning, og vi oplever derfor de fleste vurderingstjenester giver en skæv vurdering af en bil, hvilket har resulteret i skuffelser blandt kunderne.

 

Sådan får du flere penge når du skal sælge din brugte bil

I gennemsnit oplever vi at vores kunder får mellem 15-25% flere penge til sig selv ved at sælge deres bil igennem Carswifter, sammenlignet med en traditionel forhandler.

 

Carswifter yder den samme garanti overfor en eventuel køber af din bil som en traditionel forhandler ville. Det betyder at vi kan prissætte din bil lavere end en forhandler, og samtidig give dig langt flere penge for din bil.

Scroll to Top

Book en fremvisning

Udfyld formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.