Home » Fuld reklamationsret

Reklamationsret ved køb af Carswifter bil

Alle biler vi sælger hos Carswifter leveres med 24 måneders reklamationsret jf. købeloven.

Når du køber en bil gennem Carswifter, er du dækket af købelovens reklamationsret som forbruger. Det betyder, at du har fuld reklamationsret på bilen som hos enhver anden forhandler.

Carswifters reklamationsret er oven i købet landsdækkende. Så skulle der opstå et problem med din bil, finder vi et værksted i nærheden af dig.

Derfor kan du trygt købe en bil der står i København, selv om du bor i Herning. Vi anviser til et kompetent værksted i dit lokalområde, der udbedrer opståede fejl, naturligvis efter fabrikantens forskrifter. Carswifter tilbyder dig markedets mest fleksible reklamationsret – ganske enkelt, men nemt, sikkert og bekvemt.

Så snart du opdager en fejl ved din bil, skal du kontakte Carswifter.

Vores dækning vs. en traditionel bilforhandler

Fælles for en typisk bilforhandler og Carswifter er, at vi begge er medlem af Autobranchen Danmark og dækker dig jævnfør købeloven, når du køber bil igennem os.

 

En forskel til din fordel

Hvis der opstår problemer med den bil, du har købt hos en traditionel bilforhandler, så har den forhandler krav på, at fejlen skal udbedres på forhandlerens eget værksted. Det er temmelig upraktisk, hvis du på det tidspunkt befinder dig langt væk fra værkstedet. Du skal nemlig selv sørge for at få din bil fragtet hen til forhandlerens værksted.

 

Carswifter har ikke egne værksteder, så hvis der skulle opstå fejl, så finder vi et kompetent værksted nær dig og din bil. Det er en vigtig forskel til din fordel.

Nyeste biler

[bdt_featuredvehicles]
Scroll to Top

Book en fremvisning

Udfyld formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.