Home » Formidlingsaftale

Læs mere om vores formidlingsaftale her

Når vi indgår en aftale om at hjælpe dig med at sælge din bil, så skal der underskrives en formidlingsaftale.

Vore koncept er baseret på gennemsigtighed og vi sætter ærlighed i førersædet. Derfor har vi udarbejdet en fair formidlingsaftale, som indgås mellem dig og os, hvis du ønsker at sælge din bil igennem os.

 

No cure – no pay!

Er vi ikke I stand til at finde en køber til din bil indenfor den aftalte tid, så er det gratis for dig. Carswifter betaler FDM Brugtbiltesten, fotografering af din bil, annoncering på relevante platforme samt vores egen hjemmeside. Du skal med andre ord, ikke have én krone op af lommen ved salg af din bil, det fås hverken billigere eller bedre!

Vigtigste punkter ved aftalen

Vores salær er 9.975 kr. + 4% af salgsprisen.

Salæret trækkes fra den opnåede salgspris. Dvs. er bliver bilen annonceret til f.eks. 200.000 kr. men solgt for 195.000 kr. så trækkes salæret fra 195.000 kr.

Vi opererer ud fra "solgt eller gratis".

Hvis vi ikke får solgt din bil inden for den aftalte salgsperiode (typisk 8 uger), så skal du ikke betale én krone og du kan frit sælge bilen andre steder.

Derfor er du bundet i 8 uger.

Vi betaler for FDM Brugtbiltest og fotografering af din bil, derfor er du bundet af aftalen i 8 uger. Du kan godt komme ud af den før tid, så bliver du bare opkrævet for FDM testen og billeder.

Nyeste biler

[bdt_featuredvehicles]
Scroll to Top

Book en fremvisning

Udfyld formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.